Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Λιμάνι της Χίου και στην ευρύτερη περιοχή, Τετάρτη 23η Αυγούστου 2023 19:00 ως 20:00, για τη διεξαγωγή του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χίου:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

  1. Όπως την Τετάρτη 23η Αυγούστου 2023 από ώρα 19:00 ως 20:00, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου παραμένει κλειστή και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή των οδών Κανάρη με Λεω- φόρο Αιγαίου έως και την αρχή της Κόκκαλη και από την πύλη του Ναυτικού Ομίλου Χίου ως την συμβολή των οδών Κανάρη με Λεωφόρο Αιγαίου, για τη διεξαγωγή της χορευτικής παρέλασης του Συλλόγου Διατή- ρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ» στα πλαίσια του «6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Νησί της Μαστίχας».
  2. Ειδικότερα, κατά τις παραπάνω ώρες απαγορεύεται η είσοδος από την οδό Κουντουριώτη στη Λ. Αιγαίου και η είσοδος των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη από όλες τις καθέτους των οδών Ροδοκανάκη και Λιβα- νού. Θα υπάρχει ειδική σήμανση ρύθμισης της κυκλοφορίας με πινακίδες Ρ-7 και υποχρεωτικής πορείας προς μια κατεύθυνση, οι οποίες θα τοποθετούνται σε ευκρινή σημεία και σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.
  3. Σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, ΕΚΑΒ κλπ, ενώ όπου κριθεί απαραίτητο για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων οι ανωτέρω ρυθμίσεις δύναται να τροποποιηθούν.
  4. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου/Τμήμα Τροχαίας Χίου παρακαλείται για την ενημέρωση και τις δικές της ενέργειες.
  5. Τοπικά Μ.Μ.Ε. που κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται όπως συνδράμουν στην προβολή του θέματος και την ενημέρωση του κοινού.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

 

 

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Παντελεήμων Φ. ΒΑΤΟΥΣΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.